Actuele Corona informatie

Reserveren en melden

  • Na reservering van een starttijd ben je welkom op de golfbaan. Dit kan via de website, golf.nl (golfgo) en voor leden ook via de web-app van E-golf4U. Of (telefonisch) tijdens openingsuren in het clubhuis. De oefenfaciliteiten zijn zonder reservering toegankelijk.
  • Na reservering ontvang je een bevestiging via email. Meld je vóór de starttijd aan in het clubhuis. Na de aanmelding kan je direct doorlopen naar de eerste tee.
  • Voor de vroege en late vogels geldt (wanneer het clubhuis gesloten is) dat er gestart kan worden volgens de gereserveerde starttijd.
  • Een flight bestaat uit maximaal 4 golfers.

Routing eenrichtingverkeer

Er is een looprichting aangegeven die gebaseerd is op een-richting-verkeer, wil je weer teruglopen blijf dan eerst de aangegeven richting volgen.

Lockerruimte

De deur van deze ruimte staat de hele dag open, overweeg of je je golftas in deze periode in de auto mee kunt nemen.

Oefengreens

De oefengreen tussen clubhuis en Oosterhiemweg is gesloten. Op het pad tussen deze green en het clubhuis kunnen de trolley’s en buggy’s geparkeerd worden als je jezelf in het clubhuis gaat aanmelden.

Op de grote oefengreen bij de PAR 3 is een maximum van 6 personen toegestaan.

Driving Range

Degene die de ballen-emmer gebruikt heeft zorgt ook voor het desinfecteren ervan.

Onder de overkapping mogen maximaal 6 personen aanwezig zijn.

Handicart

Uiteraard wordt een handicart vooraf gereserveerd. Voordat je de opslagloods ingaat graag naar het clubhuis bellen 0519-554219, dan krijg je te horen welke buggy voor jou gereserveerd is.

Bij terugbrengen wordt de buggy door de gebruiker eerst gedesinfecteerd alvorens deze terug te zetten op z’n plaats.

Huurtassen

Er zijn beperkt huur-golftassen aanwezig voor zowel PAR 3 als op de grote baan, geef bij de reservering door als je een huurtas wilt gebruiken.

Aandachtspunten tijdens golfronde

  • Er zijn geen harken in de bunkers, graag grote gaten/voetstappen met je voet of stok zo goed mogelijk glad maken.
  • Raak de vlaggenstok en de hole/cup niet met je handen aan.
  • Na de golfronde het afval mee naar huis nemen.

Golflessen

Golflessen worden op dezelfde wijze gereserveerd als voorheen, de groepsgrootte is maximaal 4 cursisten. In overleg met de golfpro zijn meer personen onder voorwaarden mogelijk.

Er zijn huur/leenstokken beschikbaar bij de golfpro als je zelf geen stokken hebt.

Horeca

De horecaruimte en buitenterras zijn voorlopig gesloten, take-a-way service blijft mogelijk als je start of doorkomt.  Volg de aanwijzingen van de clubhuismedewerkers.