Actuele Corona informatie

Reserveren en melden

  • Na reservering van een starttijd ben je welkom op de golfbaan. Dit kan via de website, met de app van Chronogolf of (telefonisch) tijdens openingsuren in het clubhuis. De oefenfaciliteiten zijn zonder reservering toegankelijk.
  • Na reservering ontvang je een bevestiging via email. Meld je vóór de starttijd aan in het clubhuis. Na de aanmelding kan je direct doorlopen naar de eerste tee.
  • Via de selfservice Check-in kan er aangemeld worden en kunt u starten als er geen baliebezettting is.
  • Een flight bestaat uit maximaal 4 golfers.

Routing eenrichtingverkeer

Er is een looprichting aangegeven die gebaseerd is op een-richting-verkeer, probeer tegen de richting in lopen zoveel mogelijk te voorkomen.

Driving Range

Onder de overkapping mogen maximaal 6 personen aanwezig zijn.

Handicart

Een handicart wordt vooraf gereserveerd op www.handicart.nl. Voordat je de opslagloods ingaat graag naar het clubhuis bellen 0519-554219, dan krijg je te horen welke buggy voor jou gereserveerd is.

Huurtassen

Er zijn beperkt huur-golftassen aanwezig voor zowel PAR 3 als op de grote baan, geef bij de reservering door als je een huurtas wilt gebruiken.

Golflessen

Golflessen worden op dezelfde wijze gereserveerd als voorheen, de groepsgrootte is beperkt. Neem hiervoor contact op met de golfpro.

Er zijn huur/leenstokken beschikbaar bij de golfpro als je zelf geen stokken hebt.

Horeca

Na aanmelding bij de balie ben je welkom. Zowel binnen als op het terras gelden nog wel coronabeperkingen. Volg de aanwijzingen van de clubhuismedewerkers.